UUSI LISENSSIKAUSI KÄYNNISTYY 1.8.2017

Karateliitto ottaa uuden Suomisport – digitaalisen palvelun käyttöön uuden lisenssikauden alkaessa 1.8.2017

Karateliitto siirtyy käyttämään uutta urheilujärjestöjen yhteistä Suomisport – digipalvelua. Uudistus toteutetaan lisenssikauden vaihtuessa 1.8.2017 alkaen.
Suomisport – palvelun toteuttaa Olympiakomitea ja sen jäsenjärjestöt sekä kehittäjäkumppanit Vincit ja Maksuturva.

HUOM!
UUDEN LISENSSIKAUDEN KÄYNNISTYESSÄ EI LIITTO LÄHETÄ ENTISEEN TAPAAN LASKUA LISENSSINHALTIJOILLE VAAN JOKAISEN ON HUOLEHDITTAVA LISENSSITILAUKSESTA VUOSITTAIN UUDEN LISENSSIKAUDEN ALKAESSA.

Uuden lisenssikauden myynti aloitetaan 15.7.2017.
Lisenssitilauksen voi tehdä linkistä www.suomisport.fi
Käytössäsi on kaikki maksutavat ja tositteen maksusta saat suoraan kännykkääsi maksun jälkeen (maksutosite toimii lisenssikorttina).

HINNASTO

KARATELIITON LISENSSI                                     35€

Karateliiton jokaisen jäsenseuran jokaisella harrastajalla tulee olla lisenssivakuutus tai vakuutukseton Karateliiton lisenssi. Niille harrastajille joilla jo on jokin muu karateharrastuksen korvaava vakuutus, lisenssin hinta on 35,00 euroa. Kilpailujen yhteydessä vakuutustodistus on pakollinen, kuten tähänkin saakka.

KILPAILIJAVAKUUTUS

Aikuiset, syntynyt 31.7.1998 tai aikaisemmin              90€

Nuoret, syntynyt 1.8.1998–31.7.2005                           75€

Lapset, syntynyt 1.8.2005 tai myöhemmin                   30€

Kilpailijavakuutus, lapset- OP:n Sporttiturvassa ei ole omavastuuta ja se on voimassa myös muiden seurojen urheilulajeissa.

HARRASTEVAKUUTUS

Aikuiset, syntynyt 31.7.1998 tai aikaisemmin              70€

Nuoret, syntynyt 1.8.1998–31.7.2005                           50€

Lapset, syntynyt 1.8.2005 tai myöhemmin                   20€

PERUSKURSSIVAKUUTUS                                    10€

Kaiken ikäisille peruskurssille osallistuville henkilöille, voimassa enintään 6kk.

Pääset tutustumaan vakuutusten tuoteselosteisiin linkistä