Karate1 Premier League – Hampuri 23.–25.9.2016

Maailman kilpakaraten parhaimmisto kerääntyy viikonloppuna Hampuriin testaamaan kuntoaan ennen 25.–30. lokakuuta Itävallan Linzissä järjestettäviä Karaten MM-kilpailuita.

Karate1 osakilpailu Hampurissa rikkoo Karate1 Premier liigan aikaisemmat osallistujaennätykset. Kilpailuihin on ilmoittautunut 1152 karatekaa 72 maasta. Karate1 kilpailuissa osallistujia per maa/ sarja ei ole rajoitettu ja kilpailut toimivat useiden maiden karatekoille valintakilpailuna MM-joukkueeseen.

Suomesta kilpailuihin osallistuu kuusi karatekaa. Ensimmäisenä suomalaisista tatamille astelee pe 23.9. klo 15.00 Suomen alkavassa miesten katassa Niklas Turunen.  Miesten kata on kilpailuiden isoin sarja, siihen on ilmoittautunut peräti 150 kilpailijaa 46 maasta.

Lauantaina 24.9. on vuorossa neljä suomalaista. Emma Aronen ottelee naisten -61kg sarjassa.  Tässä sarjassa on 80 osallistujaa 45 maasta.  Titta Keinänen ottelee naisten -68kg sarjassa, jossa osallistujia 37 maasta yhteensä 65 kilpailijaa.  Joni Kolari kampailee miesten -60kg sarjassa, johon on ilmoittautunut 81 ottelijaa 40 maasta.  Miesten -75kg sarjassa ottelee Aaro Tuominen. Sarja on kisojen kansainvälisin, mukana 125 kilpailijaa 49 maasta.

Sunnuntaina 25.9. tatamilla on Pyry Heiskanen miesten +84kg sarjassa. Heiskasen sarjassa osallistujia on 98, 46 maasta. Sunnuntaina otellaan myös kaikkien sarjojen mitaliottelut.

Kaaviot, aikataulut, tulokset:

https://www.sportdata.org/wkf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=72&ver_info_action=catnennlist#a_eventheadend