TITTA KEINÄNEN FINAALIIN ESPANJAN K1 SERIES A KISASSA!!!!

Titta Keinänen raivasi tiensä huomiseen finaaliin naisten +68kg sarjassa Espanjan Guadalajarassa käytävissä Karate1 Series A kilpailuissa,

 

Titta Keinänen aloitti päivänsä voittamalla Serbian Milica Despotovic 2-1.  Toisen kierroksen ottelussa kaatui Montenegron Dragana Konjevic komeasti 6-0. Kolmennan kierroksen ottelussa Keinänen kohtasi Espanjan Maria Torres Carcian. Keinänen ei antanut espanjalaisen kotikenttä edun vaikuttaa vaan iski ottelussa 2-1 voiton.

Neljännen kierroksen ottelussa, jossa panoksena oli paikka semifinaaliin, Keinästä vastaan asettui USA:n Maya Wasowicz. Keinänen näytti amerikkalaiselle kaapin paikan, ja vei vauhdikkaassa ottelussa 6-4 votion.

Semifinaalissa Keinänen kohtasi Meksikon Guadalupe Quintal Catzin. Kumpikaan ottelija ei pystynyt pistesuorituksiin, joten voittaja ratkaistiin tuomariäänestyksellä, joka toi voiton Keinäselle tuomariäänin 4-1.

Keinänen kohtaa huomisessa loppuottelussa Espanjan Laura Palacio Gonzalezin. Kaikkien sarjojen finaalit käydään Suomen aikaan alkavassa finaalitapahtumassa.

Kaaviot ja tulokset:

https://www.sportdata.org/wkf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=162&ver_info_action=catauslist#a_eventheadend