Titta Keinäsestä ensimmäinen suomalainen Karate1 osakilpailun voittaja

Titta Keinänen voitti kultaa naisten +68 kg:n sarjassa Marokossa järjestetyissä Karate K1 Premier League -kisoissa 8.4.2018. Finaaliottelussa Keinänen voitti Espanjan Laura Palacio Gonzalezin pistein 5-2.

Avauskierroksella Keinäsellä oli vastassaan italialainen Alessia Coppola Neri, jonka Keinänen voitti pistein 3-2.

Seuraavalla kierroksella Keinäsellä oli vastassaan Sveitsin Ramona Bruederlin. Ottelu päättyi tasapisteisiin 1-1, mutta voitto meni Keinäselle tuomariäänin 5-0.

Kolmannessa ottelussa taisteltiin lohkovoitosta. Keinästä vastaan taistoon asettui Turkin Meltem Hocaoglu. Ottelu päättyi ilman pisteitä ja ratkesi tuomariäänin 3-2 Keinäsen eduksi, ja Keinänen eteni semifinaaliin.

Semifinaalissa Keinästä vastassa oli kreikkalainen Eleni Xatziliadou. Tässäkään ottelussa ei päästy pistesuorituksiin, joten voittaja ratkaistiin jälleen tuomariäänestyksellä. Liput nousivat 3-2 Keinäselle, ja Keinänen eteni sunnuntaiseen finaaliin.

Finaalissa Keinänen otteli espanjalaista Laura Palacio Gonzalezia vastaan. Palacio Gonzalez johti ottelua 2-0, mutta Keinänen onnistui kolmen pisteen arvoisessa päähän kohdistuneessa potkussa vain 15 sekuntia ennen ottelun loppua. Espanjalainen pyrki vielä tasoittamaan Keinäsen 3-2 johdon, mutta Keinänen yllätti hänet kahden pisteen arvoisella vartalopotkulla. Voitto tuli Keinäselle siis lukemin 5-2.

Voitto on Keinäselle uransa paras saavutus, ja sen myötä Keinäsestä tuli Suomen ensimmäinen Karate1-osakilpailun voittaja.

Tänään tehtiin Suomi karaten historiaa!

Keinänen kilpailee seuraavan kerran ensi lauantaina 14.4. karaten SM-mitaleista Lohjalla.

 

Lisätiedot, kaaviot ja online-tulospalvelu:

 

https://www.sportdata.org/wkf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=166#a_eventhead