Kamppailulajien 2-tason koulutusviikonloppu Pajulahdessa 27.-29.4.

Viikonloppuna kamppailulajien yhteinen 2.tason koulutus jatkui jälleen kerran Pajulahdessa. Perjantaina koulutuksessa käsiteltiin Nea Valleniuksen johdolla anatomiaa ja fysiologiaa. Lauantaiaamuna koulutus jatkui Pajulahden oman kouluttajan johdolla. Kestävyysvalmentaja Rami Virlander aloitti teorialuennoilla joka jatkui käytännön osuuteen, jossa todella päästiin käytännössä raikkaassa ulkoilmassa kokeilemaan vauhti- ja maksikestävyyttä. Koulutus jatkui Illalla liikkuvuus harjoittelun teemalla ensin teoriassa ja käytännössä Nea johdolla.

Sunnuntaina jatkettiin Pajulahden kouluttajien johdolla. Nikke Vilmi tutustutti opiskelijat nopeusharjoitteluun. Testaaminen teknisin laittein oli erittäin mielenkiintoinen osuus. Nopeuden osuus oli pidetty ja herätti paljon keskustelua, kuten Olympiakomitean ravintovalmentaja Anna Ojalan pitämä osuus. Viikonloppu piti sisällään suuren määrän asiaa ja tästä on hyvä taas jatkaa seuraavaan lähijaksoon joka onkin jo kolmen viikon päästä.