• Tämä tapahtuma on mennyt.

KEN-JITSU SEMINAR

tammikuu 5 - tammikuu 7

Loppiaisena on Kirkkonummella Hotelli Långvikin tiloissa Kenjutsuleiri. Leirillä on oma ryhmä mustille vöille ja seuraohjaajille. Ryhmän ideana on viedä nopeutetulla aikataululla eteenpäin niitä alan harrastajia, joilla on kokemusta Kenjutsua lähellä olevista lajeista, kuten Karatesta ja Hokutoryu ju-jutsusta.

Kenjutsu sopii edellä mainittujen lajien oheisharjoitteluksi, se kehittää liikkumista, kamppailussa tarvittavaa etäisyyden tajua sekä perinteisten budolajien tuntemusta. Kenjutsu sopii kaikille mutta erityisesti se on seuroissa kiinnostanut vanhempia harrastajia, jotka haluavat olla toiminnassa mukana, mutta kokevat ainakin osan harjoituksista liian ”repiviksi”. Tällaisille kamppailijoille Kenjutsuharjoittelu antaa mahdollisuuden olla pitkään budo- ja seuratoiminnassa mukana.

Kenjutsu kiinnostaa myös sellaisia Budolajeista kiinnostuneita, jotka eivät muuten hakeutuisi minkään kamppailulajin pariin. Kenjutsu tuo seuratoimintaan mielenkiintoisen lisän ja olisi myös seurojen yksi varainhankita muoto.

Karaten ja ju-jutsun mustista vöistä voidaan tehostetulla aikataululla kouluttaa seuroihin Kenjutsuohjaajia.

Osallistuminen loppiaisen leiriin ei edellytä hotelliin majoittumista, mutta majoittuvilla on maksutta käytössä hotellin kylpyläpalvelut.

Hotellin kanssa on neuvoteltu edullinen majoituspaketti, joka kattaa kylpylän käytön ja kaikki Kenjutsuleirin oheisaktiviteetit. Mukaan voi myös ottaa puolison tai tyttöystävän ja viettää yhdessä rentouttava kylpyläviikonloppu.

Liitteenä leiriesite.

Terveisin, Soke. A Niiniketo 10. Dan

KEN-JITSU SEMINAR

 

Details

Start:
tammikuu 5
End:
tammikuu 7